PRO AV magasinet

0
0 0 anmeldelser

Report Abuse

Beskrivelse

PRO AV MAGASINET bygger på konseptet med SCENEMAGASINET, som er utvidet, slik at vi nå også tar for oss enda mer av AV-installasjoner hos skoler/ utdannings institusjoner, museum, bibliotek, næringsliv. osv – altså et bredere omfang.

Vi fokuserer etter navneskiftet enda mer på bruk alle typer bruk av lyd, lys, bilde og AV-/IT-installasjon m.v. Vi retter oss fortsatt mot alle steder med levende underholdning i Norge. Foruten de rundt 150 kulturhusene, tar vi også for oss konserthus, musikkscener, konsertscener, festivaler, teater, kino, opera, m.v. og alt hva annet det utvidede kulturhusbegrepet innebærer.

Vi skriver om alt fra A til Å som denne bransjen er opptatt av og ambisjonen er å være dens «lokalavis» på nettet og som trykt magasin.

Hovedmålgruppen for nettsiden er beslutningstakere innenfor proffbruk av AV, i det private næringsliv og i kommune/ stat/ forvaltning, daglige ledere, markeds- og teknisk ansatte i LLB/AV-firma, produsenter og leverandører til bransjen, musikkbutikker, konsulenter, m.fl.

Alle disse skal fanges opp og vi sender jevnlig ut nyhetsbrev. Pr. høsten 2023 er det ca 1.000 abonnenter på nyhetsbrevet. Vi har også over 2.250 Facebook-følgere.

Kontakt informasjon

Kontaktperson
John Berge
Postnummer
1410
Postadresse
Halfdan Kjerulfs vei 6A
Sted
KOLBOTN
Tlf 2
E-post
Nettside

Åpningstider

Åpen

Åpen 24/7

Kontakt eieren av siden

Overta nå!

Er dette ditt firma? Ta kontroll på din firmaside hos PRO AV BRANSJEGUIDEN!

Du som eier, driver eller jobber i dette firmaet, kan overta driften av denne siden. Dette er den beste måten å administrere og vedlikeholde infoen om ditt firma.
Alle betalende bransjeguiden-abonnenter kan gjøre dette kostnadsfritt for 2024.

Om du ikke har bestilt plass i bransjeguiden gjør du dette også enkelt:
1. Overta denne siden.
2. Du får en faktura fra JB FORLAG (eier av lemmy.no)
3. Vips, du har kontroll på din egen bransjeside!

OBS: En egen bruker må opprettes for å kunne editere din firmaoppføring i bransjeguiden. Merk at dette IKKE vil være den samme brukeren som ditt eventuelle PRO AV-abonnement, da bransjeguiden-systemet er seperat. Å gjøre dette er helt enkelt og kostnadsfritt for alle firma som altså betaler for sin oppføring. Du velger å lage en egen bruker når du klikker på knappen under.

Et annet alternativ er at vi setter opp bransjesiden for deg, om du ønsker dette, og du overtar den i etterkant. Ta kontakt med oss for bistand med dette.

Overta styringen av denne bedriften

PRO AV magasinet 0 anmeldelser

Login to Write Your Review

Der er ingen anmeldelser ennå.

Please fill the required fields*